2016. február 5., péntek

Újra itt, 10.rész


Hunter
"Az igazság ritkán tiszta, és sohasem egyszerű."
/ ismeretlen /


Hétfőre érzékelhetően változott Ave és köztem a hangulat, persze megvoltak a saját bajaink egymással, de mivel én felengedtem kissé, jó irányba haladtunk.
- Srácok, ma buli lesz Quinnéknél – tájékoztatott minket Blake a suliba menet, mire Ave felvonta egyik szépen ívelt szemöldökét.
- Ő ki is?
- Ő az egyik hátvédünk – informáltam, mire bólintott.
- Tényleg, fiúk, nem is láttalak még titeket játszani – biggyesztette le alsó ajkát, én pedig gyorsan elkaptam a szájáról a tekintetem, mielőtt kiszúrná, mennyire bámulom.
- Nos, Avey, akkor hivatalosan is meghívlak a mai edzésünkre. Meg a buliba is – jelentette be Chase, természetesen mindenféle nemleges választ kizárva.
- Okés – vidult fel Ave, az arcán tükröződő boldogságot látván nekem is kedvem támadt mosolyogni. Aztán megakadt a szemem Beaun, aki mellettem sétálva sokatmondó pillantással méregetett.
- Mi van? – kérdeztem, mire elnevette magát.
- Semmi, semmi – legyintett.
- Hol van Destiny? – kérdeztem.
- Bonnie hazajött Olaszországból, ezért együtt jönnek suliba, mert elmondásuk szerint rengeteg megbeszélnivalójuk van – magyarázta, de Ave közbevágott.
- Ki az a Bonnie?
- Ő Destiny legjobb és legegyetlenebb barátnője – avatta be ezúttal Nate röhögve, mire Beau szúrósan nézett rá.
- Hát, nem csodálom. Mellettetek nem lehet lánybarátokat szerezni – forgatta a szemeit Ave, mi pedig csak vonogattuk a vállunkat.
- Ohó, te lennél az új lány! – lépett Ave mellé Oliver Ballot és játékosan átölelte a vállát.
- Aham, Ave vagyok – próbálta Ave illedelmesen megúszni a helyzetet és kibontakozott Ballot karja alól, lehetetlenség lett volna nem észrevennem, hogy feszélyezi Ballot érintése. Ballot körbesétált és kezet fogott mindannyiunkkal, majd ismételten Ave mellett kötött ki.
- Avey jön ma az edzésünkre és a bulidba is – tájékoztatta Chase, mire kedvem támadt behúzni neki egyet.
- Szuper – kacsintott Avere Ballot, majd odébb állt. Néha igazán nem tudom megérteni, hogy lehet Chase ekkora idióta.
Természetesen nem mondhattam neki, hogy szerintem ez nem jó ötlet, mert az egész buli alatt minden egyes fiú Averyn fog csüngeni. Nyilván nem mondhattam ezt, még a végén olyan leszek, mint egy védelmező anyatigris. Ez pedig nem lenne túl jó. Főleg nem, ha kiderülne. Ettől függetlenül nem szeretném végignézni, ahogyan az egész csapatom ráhajt a lányra, akit én… Na, jó, mindegy, szóval Avere.
- Haver! Minden okés? – lóbálta meg kezét az arcom előtt Beau. Elbambulhattam.
- Persze. Miért? – adtam az ártatlant, mivel pont nem fogok beszámolni arról, min is kattogott az agyam.
- Csendes vagy – közölte a legjobb barátom helyett Avery.
- Hunter mindig csendes – vigyorgott ezerrel Chase, mire amolyan „te csak hallgass” pillantással díjaztam a beszólását.
- Én nem így emlékeztem – merengett Avery, nyilván a kiskori énem lebegett a gondolataiban.
- Az emberek változnak – felelem hidegen, és én sem értem, miért vagyok megint ennyire közömbös. Illetve miért mutatom annak magam.

4 megjegyzés :