2017. december 22., péntek

Töréspontok, 9.rész


A következő öt nap egyhangúan telt. Baek néha írt, amire nagy nehezen adtam valami tömör, lényegretörő választ, vagy szimplán figyelmen kívül hagytam és inkább az egyetemre próbáltam koncentrálni. Vagy hát a leendő teendőimre.
A viselkedésemnek egy oka volt. Nem akartam beleszeretni. Már a találkozásunk előtt is a határon egyensúlyoztam, mint egy tipikus rajongó, aki rengeteg videót, interjút, megnyilvánulást böngészik végig kedvencéről, és lassacskán úgymond beleszeret. Igazából csak rajong érte, de vékony a határ a kettő között. Azért nem szerelem, mert nem ismerjük az igazi válóját, az illatát meg egy csomó ilyen hülyeséget. Fontos hülyeségeket. 
Én pedig biztos voltam benne, hogy ha alkalmam van megismerni Byun Baek-Hyunt, akkor másodpercek kérdése és beleszeretek. Aztán napok kérdése és pofára is esek. Évekkel később pedig sikerülne kihevernem.
Jó volt nekem így. Találkoztunk egyszer, beszéltünk, együtt voltunk, most pedig visszatérhetünk a megszokott elfoglalt, híres sztár és egy a rengeteg rajongója közül kapcsolatba. A jelek szerint azonban Baek még nem tervezte ezt a lépést, de többet sem. Amikor írt, a hogylétemről érdeklődött, hogy szedem e a gyógyszert, figyelek e a betartandó szabályokra és nem birizgálom e folyamatosan a gipszet. Egyszer még azt is megkérdezte, viszket e.  Azt hazudtam, hogy nem, mert borzalmasan kiábrándító lett volna bevallani, hogy 0-24-be egy vonalzót dugdosok a gipsz alá, hátha enyhíteni tudom azt az végtelen viszketést.
Péntek este a szobámban ültem és a kedvenc EXO számomat hallgattam és azon filóztam, hogy mindjárt megragadok egy ollót és levágom a hülye gipszet. Ekkor azonban csengettek. Ki lehet az? Anya nemrég ment el, lehet, hogy itthon hagyott valamit. Leballagtam a lépcsőn a földszintre, majd a nappalin át a bejárati ajtó felé vettem az irányt. 
- Ki az? - bámult rám nagy szemekkel a húgom a TV elől. 
- Nem tudom, mindjárt kinyitom. Szerintem anya lesz az - mosolyogtam rá, ő pedig visszafordult a TV irányába, amin éppen Baekhyun rohangált óriási csirkejelmezben.
Hát igen. A húgom is nagy EXO rajongó, csak ő még a cuki, pici változat, aki hercegeket lát, nem helyes pasikat.
Lenyomtak a kilincset és kitártam az ajtót. A világ leghelyesebb arcát találtam magam előtt és a világ legszebb szempárja meredt rám, a világ legaranyosabb mosolyával kiegészítve. 





Következő rész:
http://csillagokhullas.blogspot.hu/2017/12/torespontok-10resz.html
Előző rész:
http://csillagokhullas.blogspot.hu/2017/12/torespontok-8resz.html

1 megjegyzés :