A vonzás törvénye (főszereplők)

Serenity Cora (Sere)
Ez volnék én. Az új csaj, aki azért szerzett hírnevet magának, mert egy; visszautasította korunk (saját bevallása szerint) legjobb pasiját és legnagyobb szívtipróját, akinek az egyetemen minden lánnyal volt dolga és kettő; elérte, hogy feladja érte ezt a sajátos életmódot. Egy időre legalábbis. Hát, nagyjából ez minden, amit eddig elértem. Elég siralmas. Az életem abból áll, hogy nemet mondok Ace-nek, míg meg nem győz vagy meg nem zsarol, hogy a nemem igenné változom. Olyan szinten nincs életem, hogy hagyom, elcipeljem mindenhova kénye-kedve szerint és idióta egyetemista bulikon vegyek részt. Sok féleképpen képzeltem el az életem, de ez a felállás legvadabb rémálmaimban sem szerepelt. De a legrémisztőbb mégis az, hogy néha viszont, már-már élvezem.Wilder Ace (Ace, Wild)
Most látom, hogy az egyik beceneve tényleg Wild, azaz Vad? Wilder Ace, a megszelídíthetetlen! Megáll az ész! Egyébként tényleg kezdjem el sorolni a jelzőket, miszerint milyen beképzelt, felvágós, nagyképű, tehetetlen, határokat nem ismerő, levakarhatatlan, szemtelen nőcsábász is Wilder Ace? Annyira fölösleges lenne! Hisz ez mindenki számára nyilvánvaló. Ace egyértelműen egy negatív személyiség, az én szememben legalábbis. Viszont, azt nem tagadhatom, hogy külsőleg abszolút szexi. Ezért nem mondanak neki nemet a lányok. Ezért estem bele én is abba a bizonyos gödörbe és most jól megszívtam ezzel a hülye fogadással. De hát… Erről szól a vonzás törvénye, nem?Eliana Acid (Eli)
Eli aranyos csaj. Egy kicsit semmilyen, de aranyos. Nem igazán hasonlítunk, de legalább van egy barátom, akivel elüthetem az időt. Kit ámítok? Én boldog lennék egymagam is. Főleg Ace társasága nélkül lennénk az, de most nem róla van szó. Hanem Eliről. Eli kedves és aranyos. Vagy ezt már mondtam? És olyan ártatlan. Naiv! El se hiszem, hogy két hetet jártak Ace-szel, mármint azt nem, hogy Eli bedőlt neki. Illetve elhiszem, csak na. Néha jó lenne egy olyan barát, aki tudja milyen nemet mondani és nem futni egy fiú után. Valószínűleg velem van a gond. Eli aranyos.Rhett Weatherford (Weath, Rhetty)
Azt hiszem, Rhett megkaphatja tőlem az „egyetem második legidegesítőbb pasija” címet. Az első helyet természetesen magasan Ace birtokolja, harmadikat meg még nem választottam, bizonyára azért, mert nem ismerem a haverjaikat. A jelek és a szóbeszédek szerint Rhett kedves és jófej, de engem valamiért nagyon rühell, ezért nem szívesen mutatta meg a pozitív oldalát. Halkan megsúgnám, hogy szerintem neki nincs is olyan, csak pletyka az egész. Egyébként Rhettről úgy hírlik, nem szereti a lányokat. Mármint nem úgy. Csak nem kavar össze-vissza, meg máshogy sem. Biztos alaposan összetörték a szívét a múltban, amin még nem sikerült túltennie magát vagy csupán ellensúlyozza Acet. Plusz, én se akarnám a legjobb haverom nőit felszedni. De lehet, hogy neki ezzel nincs gondja. Megkérdezném én, de kihagynám a fagyos pillantásait.Cage Horan (Cole)
A trió harmadik tagja. Értem én, ezt a cuki matekversenyes dolgot a gimiből meg minden, de a barátságukat már nem annyira. Cage jófej. Olyasmi fiú, akivel minden lány szívesen összejön, de első látásra azt kell, hogy mondjam, nincs benne elég tűz. Egy idő után megunja az ember. Persze, annyi izgalom sem kell, mint, amit Ace nyújt. Kettejük között van valahol egy szépséges arany középút. Csak olyan srác nem létezik, mert csak hárman vannak. De sebaj, majd kitalálok magamnak egyet. Cage egyébként helyes, szexi és vicces. Persze, lehet, hogy nem volt megfelelő az ítélőképességem, mikor ezeket e jelzőket levontam. Mindenesetre, ha választanom kéne, inkább legyen valaki unalmas, minthogy megcsaljon. Jogos, nem?


Következő rész:
Előző rész:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése