Fülszövegek

A VONZÁS TÖRVÉNYE
Serenitynek esze ágában nincs bedőlni az egész egyetem legnagyobb rosszfiújának és nőcsábászának, Acenek, azonban a srác mindent megtesz, hogy elérje a célját a lánynál. Sere, hogy lerázza Acet, alkut ajánl, miszerint, ha a srác egy hónapig nem létesít semmilyen lánnyal, semmilyen kapcsolatot, a barátnője lesz. Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy Ace belemegy a dologba.EGY NAP, MAJD TALÁN...

Egy történet egy lányról, aki kiskora óta szerelmes a legjobb barátnője féltestvérébe. Együtt nőttek fel, majdnem legjobb barátokként, de a lány mindig is többet érzett. Vajon megváltozhat mindez? Meddig tudja még elviselni, hogy sorra végig nézi a fiú barátnőit és olykor hazafuvarozza a szókimondó részeg srácot?
Főszereplők bemutatkozása:
Első rész:EGY ÚJ TALÁLKOZÁS

Zoey minden évben kénytelen egy hetet a kórházban eltölteni, egészségügyi okokból. Ám ezúttal váratlan látogatója érkezik, amitől máris kellemesebbnek tűnik az a fárasztó hét nap.
Első rész:EGY ÚJABB KEZDET (Boku no Hero Academia fanfiction)

Aokaen Miyako egy év kihagyással, ajánlással bejut a U.A.-be, azon belül a híres, immár 2-A hőstagozatos osztályba. Egy erős, magabiztos jellem, temperamentumból és kurázsiból is bőven adatott neki, könnyedén visszaszól a még mindig örökké dühös és kissé gőgös Bakugou Katsukinak. A kérdés, vajon hogyan tovább ezután.
Első rész:

ÉJFÉL
Ren D'Ombre pontosan hat éve hagyta el az öccsét, Elyast, és a legjobb barátját, Waverly D'Enflammert. A lány azóta bérgyilkossá vált, mérhetetlen ereje, mely uralja a tűz és a szél erejét még inkább kiteljesedett. Ren, az árnyak urának örököse úgy dönt, hazatér kiképzéséből, s újra visszatér régi gyökereihez. Ám ez közel sem ennyire egyszerű. Az öccse még hagyján, de Wave úgy tűnik képtelen a megbocsájtásra.
Első rész:FELEJTHETETLEN NYÁR
Lia és Norbi minden évben kitörő örömmel várják amerikai barátaikat, Coopert, Dextert, Taliát és Sethet. A hat fiatal szinte hagyományként együtt töltik az egész nyarat itt, Magyarországon. De idén valahogy minden megváltozik, szerelmek szövődnek, még mélyebb barátságok, de ugyanakkor viták, veszekedések is. Vajon ezúttal is megoldanak mindent együtt?
Főszereplők bemutatkozása:
Első rész:KOSÁRSULI

Luca idén kezdi tanulmányait a kosárlabda tagozatos gimnáziumban, azonban a gólyatábor előtti napon megsérül a lába, így nem tud elmenni. Az első tanítási napon egyszerre szorongva, ugyanakkor izgatottan várja a padjának másik felén üresen tátongó hely tulajdonosát. Tíz perc késéssel meg is érkezik Konrád, aki azonnal komoly hatást gyakorol a lányra.
Főszereplők bemutatkozása:
Első rész:MARADJ MELLETTEM!

Egy nap, mikor Faye munkába indul, gyakorlatilag az ölébe hullik a meglehetősen beteg és ájult szupersztár, Thel Kit. A lány rajongás helyett segít a srácnak eljutni a autójáig és titokban tartani az egészet. Thel nem egy mindennapi híresség, így mindent megtesz, hogy meghálálhassa a lánynak, amit érte tett.
Első rész:RANDIZTAM EGY SZTÁRRAL

Maya idén kezdi a harmadik és egyben utolsó évét az egyetemen, de ezúttal váratlan vendég csatlakozik hozzájuk. Seok, a koreai kpop legismertebb és legkedveltebb személye balhéjának következtében feloszlik a bandája és kénytelen folytatni tanulmányait ott, ahol évekkel ezelőtt elkezdte. Vajon mennyire kavarja fel ez a sulit? És Maya miért a földön elterülve találkozik először a pop legendával?
Első rész:SKY WONDERVOOD

Mit is mondhatnék? Óriási teher nehezedik a vállamra, holott mindenki azt hiszi, popsztárnak lenni csak móka és kacagás.
Tizenöt évesen futottam be, egy zenei tehetségkutató, a Jövő Csillagai nevezetű műsorban. Felfedeztek, és négy darab, hasonlóan jó zenész sráccal együtt, egy bandát alapítattak belőlünk. Híresnek lenni jó dolog, gondoljátok ti. A sok rajongó, a luxus, a turnék, hogy utazgathatsz, és gyakorlatilag mindent megkapsz. Sajnos, a valóéletben, ez nem igazán így működik. Rengeteg, munka jár vele, vannak hetek, hogy egyáltalán nem alszom, és vannak napok, hogy nincs időm enni. Ettől függetlenül, rettentően szeretem ezt csinálni. Mikor fellépek, úgy érzem, én vagyok csak, és a gitárom, nincs más dolgom, mit azt tenni, amit a legjobban tudok. Énekelni.

Most viszont úgy döntöttem, ideje kipróbálni, milyen a gimi.
Főszereplők bemutatkozása:
Első rész:SYDNEY

Sydney és Leif szerelmesek. Boldogan élik az életüket, nem foglalkoznak a múltbéli rossz emlékekkel és történésekkel. Előre néznek. Mindaddig, míg Jaxx Hoover visszatér, ezzel felkavarva a port, és mindenkinek eszébe juttatva a 3 évvel ezelőtt történteket.
Első rész:

SZEGEDOLLÉ

Adél barátaival megkezdi második évét a szegedi bentlakásos gimnáziumban, ami cseppet sem annyira ijesztő és félelmetes, mint amilyennek hangzik. Úgy fest, a fiú, aki után Luca egy éve áhítozik idén végre megint szabad, így a lány mindent megtesz, hogy elnyerje a szívét. Ám biztosan jó fiút hajszol? A nyolc jó barát, Naugh, Ol, Evi, Eni, GD, Maci, Dodi és Luca ebben az évben sem fognak unatkozni, vár rájuk egy csomó kaland és izgalom. Még szorosabb barátságok kötődnek és szerelmek szövődnek. Csak egy átlagos gimis év.
Főszereplők bemutatkozása:
Első rész:

SZERETLEK. TE MÁST SZERETSZ. ÉS AKKOR?

Casey Tash hét éve szerelmes Sophie-ba, mióta a lány szó szerint beleütközött a kilencedikes gólyatábor legelején. Sophie azonban nyolcadikos kora óta együtt jár élete szerelmével. Casey úgy dönt, itt az ideje színt vallania, de esze ágában nincs megszakítani a barátságát a lánnyal, inkább továbbra is együttél viszonzatlan érzéseivel.
Első rész:


TÖRÉSPONTOK (EXO fanfiction)
Byun Se-Ryung egy átlagos koreai lány, mígnem egy EXO koncerten Baekhyun szeme láttára eltörik a csuklója, a fiú pedig a segítségére siet.
Első rész:

ÚJRA ITT
Hunter Legend egészen kicsi kora óta szerelmes Avery Melonba, de a lányt egyszer csak elrángatják a szülei Franciaországba. James felnő, a haverjaival együtt tehetséges amerikafocistákká válnak, menők lesznek mind a sport, mind a lányok terén. Felejtenek. Aztán Avery hazatér.
Első rész:


ÜTKÖZÉS
Asen harmadéves egyetemista, 22 éves. Összeszedett, komoly, felelőségteljes, aki előre megtervezte az életét, minden idejét kitölti a tanulás, vizsgákra való készülés és minden olyan tevékenység, aminek semmi köze az éretlen viselkedéshez. Ám egy nap, mikor a húga elviszi egy gimis buliba, többet iszik a kelleténél és másnap reggel úgy ébred, hogy nem emlékszik semmire. Szép lassan kiderülnek az este részletei, hogy összeszűrte a levet egy 17 éves sráccal, Khalillel. Asen teljesen padlón van, hogy szeghette meg az összes elvét és hallani sem akar a fiúról. Azonban már semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte.
Első rész: VALAMI MÁS, VALAMI ÚJ

Oliv és Blake a suli kezdete óta jó barátok. Ám mikor megjelenik az új osztálytárs, a spanyol származású Rio, Blakeben feltámad a gyerekes állati ösztön, a féltékenység és mindenképp el akarja választani egymástól Olivot és a „latin szeretőjét”. Persze, a legtöbb minden csak Blake fejében történik, de Oliv egy pillanatig sem tagadhatja, hogy semleges volna Rio iránt.
Első rész:VÁRATLAN

Royce Princetonnak elváltak a szülei, így kénytelen az apjával irdatlan messze költözni eddigi otthonától. Nem akar barátokat, sem szerelmet, csak letudni az utolsó évét az új gimiben. Persze, ez közel sem lesz ennyire egyszerű. Zaylee Coen, Wyatt Rowen és persze Keaton Enoch nem csak, hogy ezt nem hagyják neki, de megváltoztatják az életét.

Főszereplők bemutatkozása:
Első rész:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése