Váratlan (főszereplők)


Royce Princeton (Roycy)

Meg kell, hogy mondjam, nem rajongok a bemutatkozás ilyesfajta formáiért. Hiszen nehéz magadról beszélni anélkül, hogy az emberek beképzeltnek, szerénynek, hazugnak, vagy a földtől elrugaszkodottnak titulálnának. A lényeg, hogy elváltak a szüleim, jó sok vita, és egyéb árán, de végül csak így alakult. Apu és én St. Churchbe költöztünk, itt kezdtem az utolsó évemet a gimiben. Van egy stílusom. Tudom. Mások is tudják. Mikor idejöttünk egy célom volt, hogy mindenkit ellökök majd magamtól, aki egy kicsit is közeledni próbál. Azt hiszem ezzel akartam büntetni a szüleimet, amiért ezt művelték egymással és velem. Hát mondanom sem kell, hogy nem ez volt életem nagy ötlete. Azt meg pláne, hogy össze se jött.
Zaylee Coen (Zay)

Zayt kivételesen furcsa lánynak tartják, bár én sokkal inkább különlegesnek nevezném. Kiáll azért, amiben hisz, sőt harcol is érte még akkor is, ha mások ezért kinevetik vagy elítélik. Persze nem kell őt félteni, rendesen fel van vágva a nyelve, plusz a suli legmenőbb srácai egyikének a gyerekkori legjobb barátja. Szerelme. Nevezzük bárminek is, ezek ketten elég jól meglennének együtt, ha Zaylee kevésbé lenne makacs. Igen, a rendkívüli kitartása nem mindig a legkedvezőbb tulajdonsága. Meg ott van még az a hülye egész neves megszólítás, az idétlen ruhák és túlságosan is tanulásközpontú személyisége. Valahogy mindezek mégis összeálltak, alkotva ezzel egy nagyszerű lányt, aki képes volt eltéríteni az utamról, és a barátommá válni.

Keaton Enoch (Keat)

Oh, igen, elérkeztünk ide. Keaton Enoch. Nem is tudom, mivel járnék jobban, ha oldalakon át szidnám, vagy ha letudnám két mondatban. Keaton arrogáns, cinikus, gúnyos és ironikus egyben. Már nem emlékszem hol, de olvastam a fiúk e gyakori félresikeredésükről, mikor ugyanis egy borzalmas modor társul a tökéletes, hibátlan külsőhöz. Idegesítő. Okos, szinte zseni, iszonyatosan jól néz ki, és az egyik legjobb, kosaras, irányító, akivel valaha találkoztam. A probléma ott kezdődik, hogy ő mindezzel pontosan tisztában is van. Azért talán vannak jó tulajdonságai is, csak annyira bénán adja elő, hogy az embernek nem esik le azonnal. Igazán jó barát tud lenni, ha akar. Csak persze a legtöbb esetben nem akar. Talán jobb is így.Wyatt Rowen (Wy)

Wyatt klassz srác. Tény, hogy szeret a középpontban lenni, és nem igazán érti azonnal mi az, ha valami nem róla szól. Külsőleg leginkább Kenhez, Barbie párjához tudnám hasonlítani. Szőke haj, igéző tekintet, tökéletesre dolgozott izmok, igencsak kedvező gének. Idővel rájöttem, hogy vannak ám neki emberi tulajdonságai is. Nem szereti a haragot, a vitát, ha valahol észlel egyet, vagy netalántán bele is kerül, valami ellenállhatatlan vágyat érez, hogy elsimítsa. Imád játszani, él-hal az igaz barátaiért és a csapatáért. Hírneve páratlan, és neki ez fontos, így sokat dolgozik, hogy megőrizze. Talán ez az állandó csajozás is csak ennek része, vagy az is lehet, hogy komolyan ilyen. Az biztos, hogy benne sincs minden rendben. 

2 megjegyzés :